Naturalization Ceremony Assembly

Tuesday, Sep 17, 2024

Period	Start Time	End Time	Length
0 hour	6:35	7:30	55 min.
Warning Bell	7:40		5 min.
1 st Period	7:45	8:30	45 min.
2 nd Period	8:35	9:20	45 min.
3 rd Period	9:25	10:10	45 min.
FIRST LUNCH	10:10	10:40	30 min.
4 [™] Period	10:45	11:30	45 min.
4 th Period	10:15	11:00	45 min.
SECOND LUNCH	11:00	11:30	30 min.
5 th Period	11:35	12:20	45 min.
*Assembly	12:30	1:30	60 min.
6th Period	1:35	2:15	40 min.
Passing/Buses	2:15	2:25	10 min.

^{*}Wait for the announcement dismissing students to the assembly

^{*}Students need to leave backpacks in their 5th period class and will retrieve them on their way to 6th period.